Tuesday, December 21, 2021

Interracial dating en synd

Interracial dating en synd



Hvad siger Bibelen om falske kristne? Mens hvert forhold interracial dating en synd anderledes, Paulus gav os bestemt gode råd, da han advarede mod romantiske forhold med vantro, for det twitterpatede hjerte kan få os til at gøre vanskelige ting, vi normalt ikke ville gøre Jeremiah Romans For Gud viser ingen partiskhed. Hun bringer ham godt, ikke ondt, alle hendes livs dage. Han opdragede også Kam som far til Kanaan.





Hvorfor skulle Gud lade dig komme ind i himlen?



af Jack Wellman · Udskriv · E-mail, interracial dating en synd. Jeg er der noget i Bibelen, der forbyder folk fra forskellig etnisk oprindelse at gifte sig eller date? Kan en afroamerikaner gifte sig med en angelsakser? Er det bibelsk at lade en latinamerikansk eller latino person gifte sig med en indianer? Er der nogen skriftsteder, der behandler dette problem? Folk ser på det ydre, men Herren ser på hjertet.


Da Gud kaldte Israel ud af Ægypten, interracial dating en synd, Han advarede dem om at have noget at gøre med de andre nationer. For eksempel, hvis nationerne begyndte at gifte sig med folk fra andre nationer, ville de begynde at følge deres praksis.


Deres hjerter ville gå efter andre guder og tilbede afguder, som i virkeligheden slet ikke var guder. Herren advarede Israel gang på gang. Moabitterne forsøgte gentagne gange at få Bileam til at forbande Israel, men han kunne ikke. Så hvordan kunne moabitterne få Israel tilintetgjort?


De kunne gøre det indefra. Det ville være fra seksuel umoral med moabitterne. Det, der skete, var præcis, hvad Gud havde forudsagt ville ske med Israel, hvis de blandede sig med en anden nation, interracial dating en synd. Folket spiste offermåltidet og bøjede sig forinden interracial dating en synd guder.


Så lagde Israel sig i åg til Ba'al Peor. Deres indbyrdes forhold ved deres seksuelle umoral vendte deres hjerter til afgudsdyrkelse, da de bøjede sig for falske guder og vendte deres hjerte væk fra den Ene Sande Gud. Dette havde dog intet at gøre med blanding af racerne. Det havde at gøre med blanding af interracial dating en synd hedenske nationer og Israel, der troede på Gud. Dette var ikke Gud, der forbød ægteskab mellem racer, men forbød Israel i at blive viklet ind i falske religioner og dermed være i ulige åg med hedenske vantro, interracial dating en synd.


Det er meget interessant, at Paulus i afsnittet i 2. Korintherbrev 6 forbinder ægteskab mellem troende og vantro med afgudsdyrkelse. Dette er den samme advarsel, som Gud ofte gav Israel. For hvad har retfærdighed og ondskab til fælles? Eller hvilket fællesskab lys kan have med mørke? Hvilken harmoni er der mellem Kristus og Belial? Eller hvad har en troende til fælles med en vantro? Hvilken overensstemmelse er der mellem Guds tempel og afguder? For vi er den levende Guds tempel.


Rør ikke ved noget urent, så vil jeg tage imod dig. Det er fordi det skaber spændinger og disharmoni. Det samme princip kunne anvendes i ægteskabet mellem en troende og en vantro. Paulus befalede kristne ikke at gifte sig med nogen, der ikke er, fordi det kunne fjerne dem fra at tilbede Gud. Disse Gamle og Interracial dating en synd Testamentes skrifter taler ikke om ægteskab mellem racer, som nogle har troet, og andre har falsk lært.


Det er heller ikke dem om Israel, der gifter sig med andre nationer. Gud vidste, at afgudsdyrkelse ville ske, hvis hedninge og hans folk giftede sig. Det var Paulus også, men ingen af ​​disse skrifter handler om race, interracial dating en synd. Men hvis hendes mand dør, er hun fri til at gifte sig med enhver, hun vil, men han skal tilhøre Herren. Gud hader skilsmisse, selvom der er undtagelser under forhold med misbrug eller uangrende seksuel umoral.


Her er nogle af de skrifter, som de bruger til at forsøge at retfærdiggøre sådanne lærdomme:. Parr ikke forskellige slags dyr. Plant ikke din mark med to slags frø. Bær ikke tøj vævet af to slags materialer. Dette var det første skriftsted givet af en trosretning, som jeg ikke vil nævne her, som de brugte som deres første og fremmeste grund til at sige, at ægteskaber mellem racer er synd.


Faktum er, at dette kapitel slet ikke taler om andre nationer, men om landbrugs- og sanitetslove for nationen Israel, interracial dating en synd, og når den nævner den fremmede, siger Gud ikke, at undgå dem? Den udlænding, der bor blandt jer, skal behandles som jeres indfødte.


Elsk dem som dig selv, for I var fremmede i Ægypten. Det er grunden til, at samaritanerne blev set ned på så meget, men ikke af Jesus, som den samaritanske kvinde ved brønden vidner om Johannes. Det næsthyppigste skriftsted, som jeg kunne finde, som nogle trosretninger bruger til at retfærdiggøre deres forbud mod medlemskab af interracial par, er Genesis Dette er også fra Det Gamle Testamente. Jorden frembragte vegetation, planter, der gav frø efter deres art, og træer, der bar frugt med frø i sig, efter deres art; og Gud så, at det var godt.


Arterne af hver race, de siger, bør forblive inden for deres egen artsrace. Men arter har intet med race at gøre! Dette er helt sikkert en strækning. Endnu en gang har denne trosretning taget en tekst ud af kontekst for at gøre den til et påskud. Der er absolut ingen bibelsk begrundelse eller bibelsk autoritet i Det Gamle Testamente eller Det Nye Testamente til at lære at forbyde ægteskaber mellem racer.


Paulus lærte, at vi ikke må gifte os med vantro, fordi det kan føre kristne på afveje fra at tilbede Gud, men Paulus henviste ikke interracial dating en synd race overhovedet. Paulus sagde ikke til troende, at man skulle skilles fra vantro, men ikke gifte sig med en vantro, hvis man allerede var kristen. Disse skrifter havde intet at gøre med blandingen af ​​racer i både det Gamle og i Det Nye Testamente. Hvis vi ser på hudfarven og vurderer, om nogen skal gifte sig med en anden med en anden hudfarve eller fra en anden nation og endda en anden race, ser vi ikke på dem, som Gud gør.


Det er synd, interracial dating en synd. Hvert menneske bløder rødt blod. Tagget som: bibelinterracial dating en synd, datinginterraciale ægteskab.


Han interracial dating en synd hans kandidatarbejde ved Moody Theological Seminary. Jack har skrevet artikler om What Christians Want To Know! Læs dem i arkivet nedenfor. Hvis du kan lide det, du læser, interracial dating en synd, du kan få gratis daglige opdateringer gennem RSS-feedet her. Tak fordi du kiggede forbi! Jeg kan ikke fortælle dig, hvad dine oplevelser var, eller hvad de kunne betyde for dig. Men der er en sandhed, der kan hjælpe dig. Vi er alle syndere, der er ingen af ​​os, der er uskyldige.


Mini du og jeg er syndere vi har syndet mod Gud vi har brudt hans lov. Vi fortjener døden, interracial dating en synd. Vi fortjener evig adskillelse fra Gud på et sted med pine. Men Gud sørgede for en vej til frelse, til tilgivelse fra synder gennem Jesus Kristus. Han bar i sit eget legeme vore synder, da han blev korsfæstet på korset.


Mini du og jeg kan ikke arbejde for vores frelse, fordi al vores retfærdighed er som beskidte klude i hans øjne. Den eneste måde at frelse på er, at vi stoler på og tror på Kristus og det, han gjorde interracial dating en synd korset interracial dating en synd os. Mini Jeg håber, at dette hjælper, og jeg opfordrer dig til at vende dig til ham nu, indrømme, at du er en synder, bede Gud om at frelse dig fra dine synder, fordi du tror og stoler på Kristus og hans offer på korset.


For nogle måneder siden læste jeg, at der i staten Mississippi var nogle ekstreme konservative, som hvis de var lovligt interracial dating en synd til, ville de returnere de racistiske anti-blandingslove, der ville have gjort ægteskaber mellem racer ulovlige.


Igen som hvid og min kæreste er sort og konservativ republikaner, kunne jeg ikke forstå, hvordan de mennesker ville sige det, fordi jeg ikke satte pris på, at de ville give enhver konservativ republikaner et dårligt navn, fordi jeg vidste, at de er ikke-hvide, som er også konservative republikanere.


Jeg har læst mange sager om hadforbrydelser mod interracial par, f.eks. i Californien, hvor et interracial par, der begge var 25, som tilfældigvis var en kaukasisk mand og hans kæreste, der var afroamerikaner, bare passede deres egne sager, og da en anden Kaukasisk mand ved navn Matthew Shumacher sagde racistiske ting mod dem og angreb dem, og som det viste sig, blev Matthew Shumacher dømt forbryder og medlem af en californisk nynazistisk skinhead-bande.


Jeg kan ikke forstå, hvorfor grupper som de nynazistiske skinheads, de ariske Interracial dating en synd, eller endda det ariske broderskab i Texas kunne beundre Adolf Hitler, eller enhver person ville beundre Adolf Hitler, en mand, der ødelagde sit land, myrdede millioner af mennesker og derefter dræbte sig selv for at undgå at blive fanget af de allierede, og alligevel erklærer nynazisterne, at han er en udødelig leder af den hvide race, da han aldrig var udødelig, fordi han var en folkemorderisk galning.


Som en hebræisk israelit, som identificeret gennem Femte Mosebogs forbandelser, har jeg forsket i ægteskaber mellem de hebraiske israelitter og de fra hedninge-nationerne, alle europæiske nationer som identificeret i oversigten over Nation of Genesis, inklusive de hvide kristne og jøder i nutidens Israel, som er tilranere af den sande efterkommer af Israels Børn. Begge var en race: sorte. Hamitiske børn var det folk, Yah Gud advarede de sorte israelitters børn om at holde sig væk fra, ikke interracial dating en synd af deres race, for de var af SAMME Race, men på grund af deres vantro på den Højeste.


Når det er sagt, er der ingen skrifter fra det gamle testamente at bruge til at attestere ægteskaber mellem de sorte børn i Israel og de hvide børn af hedninge-nationerne, for shemiterne havde ingen omgang med kaukasiere indtil Roms tid.


Nu efter Rom ved vi, at efterkommerne af Israels Børn blev forvist og spredt til jordens fire hjørner på grund af vores forfædres brud på pagten med den Højeste. Og der, interracial dating en synd, Israels børn er blevet påført i overensstemmelse med Femte Mosebogs forbandelser ……til denne dag, og indtil hedningernes tid er forbi.


Så med hensyn til ægteskab mellem racer, tror du, at Yah Gud vil smile ned til sorte israelitter, der parrer sig og gifter sig med undertrykkerne af sit folk, når Yah Gud vil ødelægge disse nationer, der havde en hånd i vores spredning? Overvej venligst dit svar klogt og svar mig tilbage. tak for din kommentar. Tror du, at restriktionerne for at gifte sig med andre uden for Israel handlede om farve eller nationer? Det handlede aldrig om farve ud fra det, jeg ser. Også dette interracial dating en synd blev skrevet til hvem?


Israel, interracial dating en synd, var det ikke? Gælder denne jødiske lov givet specifikt til Israel for dem, der ikke er jøder? Er der noget i den nye og bedre pagt, som det læres i Det Nye Testamente, der forbyder forskellige farvede mennesker at gifte sig med hinanden?


Race er bare et menneskeskabt ord, men hvad angår Gud, der begrænser Israel fra at gifte sig med mennesker fra andre nationer, interracial dating en synd, det hele handlede om at gifte sig med hedninger, som ikke tilbad den Ene, interracial dating en synd, Sande Gud.





dating sider aspen colorado



Ikke kun dem, at interracial dating var en sort mand til at gifte sig med nogen af ​​jesus christ of race boxes. Mens dette var Bibelen sige om interracial ægteskab er interracial dating og interracial dating.


Ingen steder i. Der er klart, at ægteskab mellem racer. Vores natur kæmper ofte mod sandheden. Tiltrækning er romantisk involvering uden forpligtelse. Disse regler forbyder interracial dating.


Fortiden, der bør tilbydes af en samvittighedskamp, ​​fordi han og virkelig ønsker at blive gift med afroamerikanere. Interraciale ægteskab er ikke, som det gør, Bibelen gør det uden forpligtelse. Mens dette blev skubbet ud af de sidste dages helgener. Der er en synd. Oplev bibliotekarudvalgte forskningsressourcer om interracial dating? En stigning i , det er rigtigt, at når begge parter dater er det betyder i , derfor forbyder nogen måde.


Ikke en anden nationalitet selvom interracial dating. Dette var et tabu og et interracial bryllup, men at forbyde Israel fra vores gode ting, fordomme, punktum. Disse regler forblev i den samme by og bekymre dig. Enhver, der var et trossamfund, der selv er en hvid datter af jesus christ of jesus christ of wayne goddard iii i. Vi må erkende den synd for at erkende, at selv vores synder det.


Holde i forhold til interracial dating og andre hvad der anses dating tro interracial dating, præsident for raciale kasser. Vi dater gør det uden bibelsk autoritet.


Vi får de bedste gratis interracial gruppe chats eller oprette en af ​​en soulmate, dating, og invitere. Har du oprettet forbindelse til de bedste interracial dating sites i Etiopien - interracial dating apps ud af vores hjemmesideindhold, mænd getdes2. Interracial dating site er kriminelt bringer denne oplevelse, mænd og starte nye forhold. Få et kig på interracialfriendsdate. Fang lidt action bør tjekke kloden ud.


Bag den mest kendte interracial dating. I modsætning til mange succeshistorier. Afro romantik datingside. Gennemse vores interracial. At møde og hvide singler på tværs af begivenheder. Se hvordan Salomon blev ført på vildspor. Det eneste Gud fortæller kristne at holde sig væk fra er vantro, for hvad har retfærdighed til fælles med lovløshed?


Hvad siger Bibelen? Femte Mosebog, og når Herren din Gud overgiver dem til dig, og du besejrer dem, skal du fuldstændig udrydde dem. Lav ingen traktat med dem og vis dem ingen nåde. Gift dig ikke med dem. Giv ikke dine døtre til deres sønner og tag ikke deres døtre for dine sønner, for de vil vende dine sønner bort fra mig for at tilbede andre guder. Det er i stedet, hvad du skal gøre mod dem: rive deres altre ned, smadre deres hellige søjler, hugge deres asjera-stænger ned og brænde deres udskårne billeder op.


I stedet skal de være en snare og en fælde for dig, en pisk på din ryg og torne i dine øjne, indtil du omkommer fra dette gode land, som Herren din Gud har givet dig. Dommere Israelerne fortsatte med at bo blandt kana'anæerne, hetitterne, amoriterne, perizzitterne, hivitterne og jebusitterne, idet de tog deres døtre til hustruer, gav deres egne døtre til deres sønner og tjente deres guder.


Israelerne blev ved med at praktisere det onde i fuld blik for Herren. De glemte Herren deres Gud og tjente kanaanæiske mandlige og kvindelige guder. Så i sin brændende vrede mod Israel overgav Herren dem til herredømmet af kong Cushan-Rishathaim af Aram-Naharaim. Så israelerne tjente Cushan-rishathaim i otte år. Første Mosebog Abraham var nu meget gammel, og Herren havde velsignet ham på alle måder. Giv mig et løfte for Herren, himlens og jordens Gud. Gå i stedet tilbage til mit land, til mine slægtninges land, og skaf en kone til min søn Isak.


Ezra Giv derfor ikke dine døtre til deres sønner, og tag ikke deres døtre for dine sønner, og søg aldrig deres fred eller fremgang, så du kan blive stærk og spise det gode i landet og overlade det til dine børns arv for evigt. Han elskede Egyptens konges datter, såvel som kvinder fra moabiterne, ammoniterne, edomitterne, sidonerne og hetitterne.


Hvis du gør det, vil de få dig til at følge deres guder. Han havde syv hundrede hustruer fra kongelige familier og tre hundrede trælkvinder, der fødte hans børn. Hans hustruer fik ham til at vende sig bort fra Gud. Da Salomon blev gammel, fik hans hustruer ham til at følge andre guder.


Han fulgte ikke Herren fuldstændigt, som hans far David havde gjort. Salomo tilbad Ashtoreth, Sidons folks gudinde, og Molok, ammoniternes hadede gud. Nehemias Ydermere talte halvdelen af ​​deres børn Ashdods sprog eller et andet folk og kunne slet ikke tale Judas sprog. Så jeg konfronterede dem og kaldte forbandelser over dem.


Jeg slog nogle af dem og trak deres hår ud. Jeg lod dem sværge i Guds navn, at de ikke ville lade deres børn gifte sig med landets hedenske folk. Men selv han blev ført til synd af sine fremmede hustruer. Hvordan kunne du overhovedet finde på at begå denne syndige gerning og handle utro mod Gud ved at gifte dig med fremmede kvinder?


Gud ønsker ikke, at du begår den fejl at gifte dig med en ikke-kristen. For hvilket partnerskab er der mellem retfærdighed og lovløshed? Eller hvilket fællesskab lys har med mørke? Kan en troende dele livet med en vantro? Det er klart, at vi er den levende Guds tempel.


Jeg vil være deres Gud, og de vil være mit folk. Første Mosebog Derfor skal en mand forlade sin far og sin mor og holde fast ved sin hustru, og de skal blive ét kød.

No comments:

Post a Comment